Tidigare aktiviteter

Tidigare aktiviteter

2014

Augusti

20-29 augusti 
Välkommen in och teckna klubbmedlemskap. Vi serverar lunch tis-fre kl 11.30 - 14.00 samt middag från kl 18.00 - 22.00. Vi tar emot bordsbokning 08-684 182 00 alt. e-mail

22 augusti kl 16.00 - 18.00
After Work

24-25 augusti kl 11.00 - 16.00
"Öppet hus" Stockholm Wine Bar - Välkomna

28-29 augusti kl 18.30 - 22.00
Svensk kräftbuffé med tillbehör - OBS endast bordsbokning 08-684 182 00 alt e-mail

29 augusti kl 16.00 - 18.30
After Work

September

2 september (endast medlemmar) 250:-/deltagare och provning
17.00 Vinprovning, med Christophe Bristiel, Château La Nerthe, Châteauneuf du Pape. Genom vinimportören Arvid Nordquist
18.30 vinprovning med Julio Bastias, Matetic, biodynamisk producent från Chile. Genom vinimportören Arvid Nordquist.
20.00 Vinprovning, med Christophe Bristiel, Château La Nerthe, Châteauneuf du Pape. Genom vinimportören Arvid Nordquist

3 september 250:-/deltagare och provning - sista mintuen pris 100:- anmäl dig idag till vinprovningen info@stockholmwinebar.se
12.00 - 14.00 Vinimportören Janake har presslunch med Danie Malan från Allesverloren, Sydafrika, endast inbjudna
18.00 Vinprovning med Danie Malan, Allesverloren, Sydafrika. Genom vinimportören Janake. 

4 september (endast medlemmar) 250:-/deltagare och provning
17.00 Champagneprovning med Carl-Frederic Reuter, Exportchef Bollinger. Genom vinimportören Arvid Nordquist.
18.30 Champagneprovning med Carl-Frederic Reuter, Exportchef Bollinger. Genom vinimportören Arvid Nordquist.
20.00 Champagneprovning med Carl-Frederic Reuter, Exportchef Bollinger. Genom vinimportören Arvid Nordquist.

12 september - kl 16.00 - 18.30
After work med rabatterade priser.

17 september - kl 13.00 - 17.00
Sortimentsprovning vinimportören Janake - endast inbjudna.

19 september - kl 16.00 - 18.30
After work med rabatterade priser.

20 och 27 september
Stockholm Wine Bar har annonsering i Östermalmsnytt samt Lifestyle magasin.

25 september - kl 12.00 - 14.00
Vinimportören Janake håller presslunch för inbjudna.

26 september - kl 16.00 - 18.30
After work med rabatterade priser.

28 september -  kl 12.00 - 18.00
"Öppet hus" för Bona Vitas vänner

29 september - kl 17.00 - 20.00
Styrelseakademin - informationsmöte

30 september -  kl 17.00 - 20.00
"Öppet hus" för Bona Vitas vänner.

Oktober

3 oktober - kl 16.00 - 18.30
After work med rabatterade priser.

10 oktober - kl 16.00 - 18.30
After work med rabatterade priser.

15 oktober - kl 18.00 - 19.00
Glasprovning med Riedel glas, välkomna! (mer info)

17 oktober - kl 16.00 - 18.30
After work med rabatterade priser.

24 oktober - kl 16.00 - 18.30
After work med rabatterade priser - Bollinger Magnum öppnas - 140:-/glas inkl Västerbottensnurra, klubbmedlem 125:- - ordinarie pris 160:-.

31 oktober - kl 12.00 - 18.30
After work med rabatterade priser.

November

1 november -  öppet kl 12.00 - 23.00

7 november - kl 16.00 - 18.30
After work med rabatterade priser.

11 november - kl 18.00 - 19.00 alt. 20.00 - 21.00
Vinprovning i baren, max 10 pers/gång -  tre flaskor vin, chark- och osttallrik ingår.
Pris 450:-/Klubbpris 350:-
Boka här alt. ring 08-684 182 00

14 november - kl 16.00 - 18.30
After work med rabatterade priser.

18 november - kl 17.00 - 19.00
Sherry provning  - Ett lysande tillfälle att prova och lära sig något nytt om Sherry. Den spanska producentetn Bodegas Tradicion som samarbetar med vinimportören Janake som kommer hit med exportchefen Lorenzo Garzia-Iglesias Soto.
Boka här alt. ring 08-684 182 00

21 november - kl 16.00 - 18.30
After work med rabatterade priser.

25 november -kl 18.00 - 19.00 alt. 20.00 - 21.00 
Vinprovning i baren, max 10 pers/gång -  tre flaskor vin, chark- och osttallrik ingår.
Pris 450:-/Klubbpris 350:-
Boka här alt. ring 08-684 182 00

26 november - kl 18.00 - 19.00 alt. 20.00 - 21.00
Vinprovning i baren, max 10 pers/gång -  tre flaskor vin, chark- och osttallrik ingår.
Pris 450:-/Klubbpris 350:-
Boka här alt. ring 08-684 182 00

28 november - kl 16.00 - 18.30
After work med rabatterade priser.

December

3 december - kl 16.00 - 19.00
Glöggprovning och möjlighet att prova och köpa Riedel glas inför jul.

5 december - kl 16.00 - 18.30
After work med rabatterade priser

12 december - kl 16.00 - 18.30
After work med rabatterade priser

12 december - kl 16.00 - 18.30
After work med rabatterade priser

17 december - kl 16.00 - 
24 st favoriter öppnas - champagne, mousserande, vitt- och rött vin

19 december - kl 12.00 - 
Sista dagen på året - bartömning 

2015

Januari

13 januari - från 17.00
Vi öppnar åter efter helgerna, välkomna!

16 januari - kl 16.00 - 18.30
Årets första after work med rabatterade priser

23 januari - kl 16.00 - 18.30
After work med rabatterade priser

30 januari - kl 16.00 - 18.30
After work med rabatterade priser

Februari

13 februari - kl 16.00 - 18.30
After work med rabatterade priser

14 februari "Alla hjärtans dag" - kl 11.30 - 01.00
Specialmeny för dagen - lunch och middag
Ett glas Bollinger och en Västerbottensnurra - 150:- normalpris 205:-
Ett glas Ayala champagne och en Västerbottensnurra 120:- normalpris 170:-
Ring och boka bord 08-684 182 00

17 februari - fr kl 17.00
Vi hälsar Fredrik Juhlin välkommen som kökschef till Stockholm Wine Bar.
Fredriks meny fr o m 17 februari kommer att bestå av snacks, 3-4 förrätter, 3-4 varmrätter och 3-4 efterrätter anpassat till Stockholm Wine Bars dryckessortiment, se vidare menyn publiceras på http://www.stockholmwinebar.se den 11 februari.

Mars

10 mars - kl 18.00 - 19.30
Chateau Musar, Libanon - Vinprovning endast för medlemmar pris 250:-

Mars - Passa på att boka/abonnera Stockholm Wine Bar 10.000:-/dag eller kväll - mars t o m december 2015. Gäller om bokningen sker i mars. Normalpris 15.000:-

Mars - 
Vi har tidigare stängt av nedervåningen med köket och vinkällare p g a matlagning. I mars planerar vi att öppna vinkällaren med 8-12 platser. Fredrik kommer att skapa maten efter Stockholm Wine Bars förutsättningar, för att få en “hemma hos” känsla. Genom denna förädling av Stockholm Wine Bars koncept kommer vi att jobba med bordsbokningar. Välkomna att boka bord och prova på Fredriks mat tillsammans med några av våra viner.

 

April

Fredrik Juhlin
Född: 1978
Tidigare jobbat på: Kökschef HesselbySlott, Hässelby, Ulfsunda Slott, Bromma, Radisson Strand Hotell, Stockholm
Tävlingsmeriter: Semifinal i Årets Kock 2009, tävlat i OS och VM med Stockholm Culinary Team. Silver OS 2008, Guld VM 2010, Guld OS 2012
Fritidsintressen: mat, musik och skogen
Därför är jag kock: Det är en livsstil, jag älskar yrket. Blev ett självklart val eftersom min pappa var kock

Vår kökschef, Fredrik, har byggt upp vårt kök, rutiner och meny under våren, med sin gedigna erfarenhet från tävling i både OS och VM samt bl a som kökschef på Hässelby slott. Fredrik slutar hos oss den 2 maj. Fredrik kommer gästspela framöver. 
Vi önskar Fredrik all lycka till i framtiden!

Passa på och kom prova Fredriks fantastiska mat idag 25 april alt. kommande vecka, 29 april t o m 2 maj. Ring eller boka bord på vår hemsida.

15 april - Öppnar vi åter efter ledighet med uteservering.

24 april - Stockholm Wine Bar deltar på Stockholm City Möte- och Konferensmässa.

25 april - Missa inte att det är Stockholms Kulturnatt 18-24!

25 april - 2 maj Passa på och kom prova Fredriks fantastiska mat - Ring eller boka bord på vår hemsida.

Maj

5 maj - 18.00 - 22.00 Abonnerat

6 maj - Sommarmeny

13 maj - 8.00 - 16.00 Abonnerat

18 maj - Öppet alla dagar utom söndag t o m 12 juni. Med reservation för abonnemang.

19 maj - kl 18.00 Rosévinsprovning
Dags att möta sommaren med ett gott Rosévin. Rosévinet är idag ingen biprodukt.Välkommen till Roséprovning med JörnEK, Informationschef vin och öl Arvid Nordquist. Vi provar 5 olika sorter, 3 Rosévin, 1 mousserande rosé och avslutar med Bollinger Rosé.
250:- per person - medlem/gäst.
Begränsat antal platser.Anmälning genom insättning på BG.5770-5592 senast 15 maj samt e-mail till info@stockholmwinebar.se

27 maj - Abonnerat

30 maj - Abonnerat

Juni

11 juni - från kl 19.00 Abonnerat

11 - 13 juni - Specialpris för alla på champagne denna veckan (10-13/6), 1 glas Bollinger Special Cuvée 15 cl med Västerbottensnurra - 150:- Specialpris för klubbmedlemmar denna vecka 1 flaska Bollinger Special Cuvée endast 700:-.

18 - 22 juni -  Stängt för Midsommar!

Juli

Sommarstängt!

Augusti

11-15 augusti - Kulturfestivalvecka - Välkomna!

17 augusti - Ny meny - se under fliken meny.

September

8 September
Genom vårt samarbete med vinimportören Arvid Nordquist genomför vi följande provning.
Champagne, mousserande och vitt vin - Karl-Frédéric Reuter, Exportchef Bollinger & Francois-Regis de Fougeroux, VD Langlois genomför provningen tillsammans. Vi serverar även enklare tilltugg.

Vi håller två provningar - 18.00 och 20.00.

Pris 300:-/medlem. Anmälan sker genom inbetalning på BG 5770-5592 och per e-mail till info@stockholmwinebar.se.

Oktober

T o m 21 oktober
Erbjudande från vår meny - en valfri förrätt och en valfri huvudrätt endast 295:-. Passa på och boka bord.

15 oktober
Genom vårt samarbete med vinimportören Arvid Nordquist genomför vi följande provning.
Italiensk vinprovning röda och vita viner. Ex. Bolla Amarone, Bolla Valpolicella Ripasso m.fl.
KarismatiskRoberta Speronella PR-ansvarig från Gruppo Italiano Vini som äger bland annat Bolla, Melini och Fontana Candida. Vi arrangerar en kväll med Italien-tema, med fokus på Amarone, där Roberta berätta om egendomarna samt vinerna och till det serverar vi enklare italienska tilltugg.

Vinprovningen startar kl 18.00 och vi räknar med att vara klara ca 20.00

Pris 300:-/medlem, 500:-/icke medlem - Anmälan sker genom inbetalning på BG 5770-5592 och per e-mail till info@stockholmwinebar.se.

December

1-5 december -  Erbjudande 20% rabatt på mat vid beställning av en förrätt och en huvudrätt.

8 - 19 december - Skaldjursbuffé - Boka bord och mer information.

2016

Januari - Februari

12 januari - stängt

22 januari - Vinets dag
I år har vi valt att fira med en mini-provning av tre ollika Pinot Noir viner. 250:- per person, drop-in under hela kvällen.

29 januari - 20 februari - Krogveckan, en förrätt och en huvudrätt 300:-

Mars

1 mars - stängt

2 mars - Vi välkomnar stolt Ian Doyle som ny kökschef hos oss på Stockholm Wine Bar! Ian kommer närmast från Esperanto i Stockholm samt Noma i Köpenhamn och Noma i Tokyo. 

Please join us in welcoming Ian Doyle, our new chef at Stockholm Wine Bar. Ian recently came from Esperanto in Stockholm and before that Noma in Copenhagen respectively Tokyo. 

Ian Doyle grew up in a small village in the south east of Ireland. He began his 
career in 2006 and has spent time working in Ireland,Canada, Denmark, Japan and Sweden in Restaurants such as the Mint, Noma and Esperanto. 

At Stockholm Wine Bar his plan is to serve accessible food. With the objective that a guest can have anything from a snack at the bar, a course or three in the dining room.

8 mars -  kl  17.30 -19.30 besöker exportchef Jane Sowter från Chateau Musar oss på Stockholm Wine Bar. Vi öppnar ett begränsat antal flaskor från -88 -99 och -07 med bra erbjudande på glas!  
Väl mött!  
"Wine is above politics, Wine is tolerance".Serge Hochar, winemaker, Chateau Musar
Läs mer: http://www.chateaumusar.com

21 mars -  kl  11.30 -15.00 release Ian Doyle, kökschef Stockholm Wine Bar - för press och media.

29 mars - stängtn p g a strömavbrott i fastigheten.

11 mars - 30 april - 2 rätter 350:- boka bord här på hemsidan. V
Boka per telefon 08-68418200 alt. e-mail info@stockholmwinebar.se

25 mars - 28 mars - Påskstängt

april

11 april - En av Stockholms bästa restauranger! 

11 mars - 30 april - 2 rätter 350:- boka bord här på hemsidan.
Boka per telefon 08-68418200 alt. e-mail info@stockholmwinebar.se